STEMTECH PRIČA

Mi smo kompanija-pionir u oblasti inovativne ishrane,koja ima za cilj podršku obnavljanja ljudskog organizma. Naši proizvodi pomažu prirodnom sistemu oporavka organizma i tkiva ljudskog tela. Naša misija je da podržimo i proširimo zdrav način života i prosperiteta u celom svetu.

2016: NOVA LINIJA PROIZVODA I ŠIRENJE TRŽIŠTA

Kompanija već radi u više od 50 država! Naše širenje se dogodilo paralelno sa izbacivanjem na tržištu D-fuze-inovativnog proizvoda, koji ima za cilj da rasipa EMT, koje emituju mobilni telefoni. D-fuze je otkrio novu liniju proizvoda Stemtech-a – EKO proizvodi. U odbor naučnih savetnika kompanije su se pridružili uvaženi Dr. Yury Kronn. Dr. Yury Kronn se specijalizuje u oblasti tehnologije Vital Force, takođe pod nazivom "suptilna energija" na kome se bazira rad filtera D- Fuze.

2015: SLEDEĆA GENERACIJA NAŠEG VODEĆEG PROIZVODA

Stemtech predstavlja se3 poboljšanu formulu- vrhovno dostignuće u oblasti proizvoda za zdrav način života. Otvoreno je 11 novih obećavajućih tržišta, čime je uvećena naša velika porodica na 45 država! Treću godinu zaredom časopis Inc 5000 nas uključuje u spisak najbrže rastućih kompanija.

2014: Godina svetske ekspanzije i priznanja

2014-ta je bila godina koja je obeležila Stemtech, sa značajnim i brojnim dešavanjima. Sedište kompanije je preseljeno na Floridu, a uspostavljeno je i novo Evropsko sedište u Strazbergu, Francuska i novo Latino-Američko sedište u Guadajara, Jalisco. Stemtech je krenuo na put fokusirane kampanje brendiranja, počevši od otkrivanja elegantnog, novog loga kompanije i nove linije etiketa proizvoda, dizajniranih da podignu nivo prepoznavanja i pruže besprekorno iskustvo za naše nezavisne biznis partnere, kao i njihove klijente. U 2014-toj, Inc. Magazine je priznao Stemtech po treći put u 5 godina, i dve godine za redom, sa mestom na Inc. 5,000 listi najbrže rastućih kompanija. Mi smo takođe preradili neke od naših usluga za naše nezavisne biznis partnere, uključujući proširenje i pojednostavljenje Plana nagrađivanja i Vozilo bonus plana. Postavili smo operacije u preko 30 zemalja, širom sveta. Stemtech će gledati na 2014-tu godinu kao na godinu reklame za sve nas.

2013: Godina naprednih tehnologija

2013-a godina je slavljena kao godina naprednih tehnologija od strane Atlantic-a. Druga publikacija, Popular Science je usledila uskoro nakon toga, obe ističući da se veliki koraci u nauci prave sada dajući pristup većem broju ljudi zdravstvenim tehnologijama.

Jun 2013: Dr. Allan Somersall je izdao prvu ikada napisanu knjigu o vrhunskoj ishrani. Reakcije su bile toliko pozitivne da se ubrzo nakon objavljivanja našla na listi najprodavanijih.

2012: Stemtech pozdravlja dobitnika Nobelove nagrade

Stemtech pozdravlja izbor nobelovog komiteta za istraživače John Gurdon iz Velike Britanije i Shinya Yamanaka iz Japana za nagrade u psihologiji i medicini 2012.

U eksperimentima koji se sprovode u periodu od 50 godina, Gurdon and Yamanaka “su napravili revoluciju naših shvatanja kako se organizmi razvijaju,” komitet je rekao u svom saopštenju.

2011: Dva nova proizvoda i rekordne prodaje

2011-ta je revolucionarna godina za Stemtech.

Dva nova proizvoda:

SE2® Napredna podrška za telo je lansirana! Ovaj patent na čekanju i dugotrajnija vlastita formula, je značajan doprinos u industiji dodataka ishrani.

DermaStem® Obnavljajući serum čini ono što ni jedan drugi proizvod za negu kože ne može. Naš revolucionarni serum revitalizuje kožu, vraća i održava mladalačku živost kože. Predstavljamo svetliji, glatkiji, mlađi izgled kože koji počinje za samo 7 dana.

Rekordne prodaje Mi uživamo rekordnu prodaju u preko 20 zemalja i ponosni smo da vidimo našu rastuću porodicu biznis partnera kako postiže uspeh širom sveta.

2010: Nacionalno priznanje

Posle značajnih industrijskih priznanja godinu ranije, Stemtech je primio nacionalno priznanje 2010-e zbog očekivano dobrog delovanja. Nadolazeća lista od 5,000 najbrže rastućih privatnih kompanija u Americi (rangirani 1,484 od preko 29 miliona kompanija).

2009-e: Industrijsko odobrenje

2009 proved to be a big year for Stemtech. In addition to establishing a solid reputation as the global leader in adult stem cell nutrition, Stemtech is chosen as one of three finalists for the US Direct Selling Association’s prestigious Rising Star award.

2008-ma: Rast i ekspanzija

Sa svojim mrežnim marketing biznisom u punoj snazi, prodaja Stemtech-ovih proizvoda počinje da raste. Potražnja širom sveta za SE® ohrabruje svetsku ekspanziju i Stemtech otvara predstavništva u više od 10 zemalja na šest kontinenata.

2007-e: Stemtech u usponu

Sa lansiranjem SE®, Stemtech raste eksponencijalno. Rast je delimično podstaknut revolucionarnom kliničkom studijom objavljenom u visoko cenjenom žurnalu, Kardiovaskularna revaskularizaciona medicina. Ova studija pomaže Stemtech-u da se definiše kao lider u industriji dodataka ishrani.

2005-e: Stemtech je osnovan

Sa ovim proizvodom u svojim rukama,istraživači iz DLT imaju potrebu za biznis partnerom,koji bi delio njihovu strast i pogled u budućnost. Oni nalaze takvog partnera u Rej Karteru-iskusnom preduzetniku. Rej radi neumorno, kako bi stvorio Stemtech,otvarajući kompaniju sa jednim proizvodom,sastavljenim od jedinstvene mešavine AFA koncentrata.

2000-te: Neverovatno otkriće

Inspirisani najnovijim dostignućima u oblasti istraživanja, naučnici sa DLT-a oduševljeni inovativnom idejom - šta ako AFA ima veze sa dobrobiti i poboljšanjem kvaliteta života?

Motivisan novim izazovom, istraživački tim je otišao na viši nivo. Više od 150 eksperimenata kasnije, ekipa istraživača, stiže do naučnog dostignuća. Na kraju, oni izoluju jedinstvene komponente odgovorne za prednosti AFA-e.

Zahvaljujući ovom izvanrednom otkriću je jasno da nauka može ponuditi ljudima praktičan način da iskoriste svojstava biljke u obliku dodatka ishrani. Naredni veliki izazov je da se proizvod proširi i na svetsko tržište.

1980-e – 1990-e: Dobre vesti brzo putuju

Mnoštvo izveštaja od strane korisnika AFA biljke, kojima su izraženi rezultati, pomoglo je skoku botaničke prodaje. Kako bilo, tajna širokog spektra korisnosti ove biljke tek treba da bude otkrivena.

1970-e: Izuzetni počeci

1970-ih, školski nastavnik, koji je bio zabrinut za nedostatak fokusa i energije njegovih učenika, pitao se da li bi njegovi učenici imali korist od ishrane hranjljivim materijama algi. Inspirisan idejom, nastavnik je počeo da eksperimentiše sa prirodnim rastom slatkovodnih biljaka poznatih kaoAphanizomenon flos-aquae (AFA). Oni koji su probali ovu biljku prijavili su neverovatne prednosti.